Dedi screenshot 0

Age ratingPEGI-3
รายละเอียดรีวิวเวอร์ชั่นข้อมูล

คำอธิบายของ Dedi

DEDİ Güvenli Haberleşme Uygulaması, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen ÜCRETSİZ bir mesajlaşma uygulamasıdır. Dedi, aileniz ve arkadaşlarınıza mesaj alıp göndermenizi sağlamak için telefonunuzun İnternet bağlantısını veya varsa Wi-Fi kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve konum gönderip alabilmek için SMS'ten Dedi’ye geçiş yapın.

Neden Dedi Kullanmalısınız?

★ DEDİ ÜCRETSİZDİR ★

DEDİ, arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun internet bağlantısını veya varsa Wi-Fi kullanır. DEDİ tamamen ücretsizdir.

★ ÜCRETSİZ HD GÖRÜNTÜLÜ ARAMA ★

Dünya’nın herhangi bir yerinden, ailenizi ve arkadaşlarınızı ücretsiz sesli arayabilir ya da canlı görüşme yapabilirsiniz. Üstelik yurt içi ya da yurt dışı tüm görüşmeleriniz HD kalitesinde!

★ DEDİ KAYBOLAN MESAJLAR ★

Ayrıca bir sohbet içerisinde "Kaybolan Mesajlar" özelliğini aktif hale getirdiğinizde, gönderdiğiniz mesajın karşı taraf okuduktan belli bir zaman sonra silinmesini sağlayabilirsiniz.

★ DEDİ KAYITLARINIZI ASLA TUTMAZ, HER ŞEY ŞİFRELENİYOR! ★

DEDİ özel teknolojisi ile hiçbir şekilde yazışma ve görüşme kayıtlarınızı herhangi bir yerde tutmaz. Diğer haberleşme uygulamalarından ayıran en önemli özelliğidir.

★ UÇTAN UCA ŞİFRELİ, GÜVENLİ HABERLEŞME★

Tüm sesli ve görüntülü aramalarınız, dosya paylaşımlarınız, kısacası uygulama içinde gerçekleşen her şey üst düzey güvenlik protokolleriyle uçtan uca şifreleniyor.

★ GRUP SOHBETLERİ ★

Dedi Gruplar'da kişi limiti yoktur. Dilediğiniz kadar arkadaşınızı grubunuza ekleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle grup sohbetlerinin tadını çıkarabilir, böylece ailenizle ve arkadaşlarınızla kolayca haberleşebilirsiniz. Dilerseniz çalışma grupları da oluşturabilirsiniz.

★ VE ÇOK DAHA FAZLASI ★

Konumunuzu paylaşın, notlarınızı kaydedin, çeviri servislerimizi kullanın, bildirimleri ayarlayın, tek seferde birçok kişiye toplu mesaj gönderin ve çok daha fazlasını yapın!

* Veri kullanım ücretine tabi olabileceğinden bir veri planı kullanmanızı veya Wi-Fi’a bağlanmanızı öneririz.

---------------------------------------------------------

Sizden görüş almak bizi her zaman mutlu eder! Eğer bir öneriniz, sorunuz veya merak ettiğiniz konu varsa lütfen bize e-posta ile ulaşın:

dedidestek@btider.org.tr

Ve bizi sosyal medyada takip edin:

---------------------------------------------------------

ทำไมคุณควรใช้มัน?

★แจกฟรี★

DEDI ใช้การเชื่อมต่ออินเทอร์เน็ตหรือ Wi-Fi ในโทรศัพท์ของคุณหากทำได้ดังนั้นคุณสามารถส่งข้อความหรือโทรหากับเพื่อนและครอบครัวของคุณ SAID นั้นฟรีอย่างสมบูรณ์

★วิดีโอ HD โทรฟรี★

คุณสามารถโทรหาครอบครัวและเพื่อนของคุณได้ฟรีหรือโทรสดจากที่ใดก็ได้ในโลก ยิ่งกว่านั้นการโทรภายในประเทศหรือระหว่างประเทศทั้งหมดของคุณอยู่ในคุณภาพระดับ HD!

★ข้อความทักทายกล่าวว่า★

นอกจากนี้เมื่อคุณเปิดใช้งานคุณลักษณะ "ข้อความที่หายไป" ในการแชทคุณสามารถมีข้อความที่คุณส่งไปหลังจากเวลาผ่านไปหลังจากที่บุคคลอื่นได้อ่าน

★ไม่เคยเก็บบันทึกของคุณทุกอย่างถูกเข้ารหัส! ★

ด้วยเทคโนโลยีพิเศษ DEDI ไม่เก็บบันทึกการสัมภาษณ์และสัมภาษณ์ของคุณทุกที่ มันเป็นคุณสมบัติที่สำคัญที่สุดที่แตกต่างจากแอปพลิเคชันการสื่อสารอื่น ๆ

★รหัสผ่านแบบครบวงจรการสื่อสารที่ปลอดภัย★

การโทรด้วยเสียงและวิดีโอทั้งหมดของคุณแชร์ไฟล์โดยย่อทุกอย่างที่เกิดขึ้นภายในแอปพลิเคชันนั้นได้รับการเข้ารหัสตั้งแต่ต้นจนจบด้วยโปรโตคอลความปลอดภัยระดับสูง

★แชทเป็นกลุ่ม★

★และอีกมากมาย★

แบ่งปันตำแหน่งของคุณบันทึกย่อของคุณใช้บริการแปลของเราตั้งค่าการแจ้งเตือนส่งข้อความจำนวนมากไปยังหลาย ๆ คนพร้อมกัน!

* เราแนะนำให้ใช้แผนข้อมูลหรือเชื่อมต่อกับ Wi-Fi เนื่องจากอาจมีค่าธรรมเนียมการใช้ข้อมูล

-------------------------------------------------- -------

รับข้อเสนอแนะจากคุณทำให้เรามีความสุขเสมอ! หากคุณมีข้อเสนอแนะคำถามหรือคำถามโปรดติดต่อเราทางอีเมล:

dedidestek@btider.org.t คือ

และติดตามเราบนโซเชียลมีเดีย:

-------------------------------------------------- -------

Dedi--เวอร์ชั่น1.74.37

(11-01-2023)
เวอร์ชั่นอื่น
ข่าวใหม่- Tespit edilen hatalar giderildi.- Bazı cihazlarda yaşanan kamera problemi giderildi.- Bildirim sesi problemi giderildi.- Uygulama içinden video çekme özelliği eklendi.- Görüntülü arama özelliğine kalite seçimi eklendi.- Arayüz üzerinde düzeltmeler yapıldı.- "Son Görülme" özelliği eklendi.- "Görüntülü ve sesli arama özellikleri ayrıldı.- Mesajları sağa kaydırarak cevapla özelliği eklendi.

ไม่มีการรีวิวหรือให้คะแนน! ก่อนออกโปรด

1 Reviews
Info Trust Icon
รับประกันแอปดี!แอปนี้ผ่านการทดสอบความปลอดภัยด้านไวรัส มัลแวร์ และสิ่งโจมตีอื่นๆ และไม่มีสิ่งคุกคามใดๆ